16 Haziran 2012 Cumartesi

Clinians Azione Göz ve Dudak Kırışıklık Giderici Yoğun Balsam

Clinians'ın hem göz hem de dudak çevresi için üretilmiş  balsamını kullandım. Henüz kırışıklığım olmadığı için göz altlarıma nemlendirici olarak uyguluyorum.



 İlk sürüldüğünde anlam veremediğim bir yanma etkisi oluyor, bunu içindeki nar özlerine bağladım(Belki de yoktur öyle bişey:) ). Nemlendirici etkisini beğendiğimi söyleyebilirim, concealer sürdükten sonra pürüzlü bir görünüm olurdu eskiden göz altlarımda. Bu balsamı uyguladıktan sonra concealer daha homojen duruyor. Kırışıklık giderici etkisi uzun vadeli kullanımlarda görülebilir. Aklınızın bi köşesinde durması gereken bir ürün bence.


Clinians Göz ve Dudak Kırışıklık Giderici Yoğun Balsam Özellikleri:
Klinik güzellik tecrübesinden gelen Nar Özütü Clinians Göz Ve Dudak Kırışıklık Giderici cildi besleyip koruyarak ilk kırışıklıkların oluşmasında önleyici bir eylem sağlayan yoğun bir bakımdır.
Nar Özütü : Anti-oksidan ve anti-radikal eylem sayesinde E vitamini ve E vitamini ile sinerji halinde, kırışıklık oluşumu ve cilt esnekliği kaybını giderir.

Cilhibin : (PEPTİD) Kolajen dejenerasyonunu azaltarak yaşlanmanın ilk belirtilerini engelleyebilen ve bunlara karşı koyabilen pirinçten elde edilen etken maddedir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)