16 Temmuz 2013 Salı

Anti- aging krem | Wellmaxx Hyaluron Anti-Age Day & Night Absolute Cream Rich

Doktorların önerdiği markaları hep sevmişimdir.
Wellmaxx' da ünlü plastik cerrahlardan biri olan Thomas J Galla tarafından öneriliyor.

Markanın çok iddiali bir ürünü var.
O da hyalunorik asit içeren gece - gündüz kremi.
Hyalunorik asit, gençken cildimizin dipdiri durmasını sağlayan, varlığı azaldıkça da cilt sıkılığının kaybolmasına neden olan önemli bir yapıtaşı. Doğal botox da deniliyor ve kırışıklıkları doğal yoldan gideriyor.

Cildin eski sıkılığını geri kazanması ancak plastik cerrahların yaptığı enjeksiyonlarla mümkün gibi gözüküyordu. Hyaluron rich cream, bu konuda yeni bir alternatif olabilir. Çünkü yapısındaki hyalunorik asit ve yağ asitleriyle cildi yeniden yapılandırmayı ve gerginlik kazandırmayı vaadediyor.


25 yaşı geçtiyseniz cildiniz için anti- age önlemler alma vakti gelmiş demektir. İşe cildin doğal yapıtaşlarını içeren kremler kullanmakla başlayabilirsiniz. 
Kremi ilk kullanışta derin bir nemlendirme hissediyorsunuz. Bileşimi nedeniyle çok hafif bir yapısı yok, hemen emilmiyor. Zaten birden emilip ciltten kaybolsa vaadettiği özellikleri boşa çıkarmış olurdu. Bu yüzden ne yalan söyleyeyim, bu kıvamlı yapısı bende olumlu hisler uyandırdı.
Bundan başka ferah kokusu ve sağladığı pürüzsüzlük hissi de sevilmeyecek gibi değil.

Ciltte gerçekten dolgunluk ve sıkılık meydana getirip getirmediği ancak uzun vadede anlaşılabilir, hem gece hem gündüz kullanmaya çalışarak etkilerini yorumlamaya çalışacağım.

20' li yaşların ortalarına gelmek can sıkıcı olsa da, cildim için iyi birşeyler yapıyor olmak beni mutlu ediyor. Doğru zamanda önlem alınmazsa cildimizin elastikiyetini ve nemini kaybetmesi kaçınılmaz. Doktorların önerdiği yenileyici içerikli ürünler , doğru beslenme, yüksek motivasyon ve hayat sevinciyle birleşince genç kalmamak için hiç bir neden yok aslında :)

Ürüne Lila kutu' dan ücretsiz kargoyla ulaşabilirsiniz. Şu an kampanyalı fiyatta, almak isterseniz fırsatı değerlendirin .

Sevgiler :)

1 yorum:

Tuva Makyaj dedi ki...

Merak ettim Paris'ten alabilirim :)
Bana da beklerim: tilemakyaj.blogspot.com

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)