24 Temmuz 2013 Çarşamba

Bebak acı badem ailesi | Nemlendirici krem, makyaj temizleme sütü, bakım sütü, mendil


Bebak markalı bu yeşil- beyaz ürünlere mutlaka rastlamışsınızdır. Yıllar geçti, Bebak kalitesinden bir şey kaybetmeden ailesine yeni ürünler kattı. Bilmeyenler için söylemekte fayda var; Bebak acı bademi sütü özünü kullanarak cildimize doğal bir güzellik katıyor.

En çok tercih edilen ürünleri; makyaj temizleme sütü, nemlendirici krem, bakım sütü ve makyaj temizleyici mendiller.



Makyaj temizleme sütüyle ciltteki tüm makyajı temizlemek mümkün. Makyajınızı bu süt ile sildikten sonra bol su ile cildimizi durulayıp bakım sütünü ya da nemlendirici kremi uyguluyoruz. Bunların hepsi cildimize nem, tazelik ve yumuşaklık sağlıyor.


Nemlendirici bakım kremi hem el hem de vücut için. Cildi yağlı olanların, yüzünün küçük bir kısmında ürünleri denemelerini, daha sonra tüm yüze uygulamalarını öneririm. Duştan sonra tüm vücuda rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Harika bir şekilde badem sütü kokuyor.





Bakım sütünü günün her saatinde cilde, ellere uygulamak mümkün. Yine duştan sonra kullanırsa nemlenmiş, yumuşacık bir cilt sağlıyor. Temizleyici mendiller ise tam çantaya atıp kullanmalık; cilt ve göz makyajı temizliğinde kolaylık sağlıyor.

Bebak acı badem ürünlerine marketlerden, kozmetik mağazalardan ve epttavm. den online olarak rahatlıkla ulaşabilirsiniz. İletişim ve merak ettiğiniz sorular içinse facebook ve twitter adreslerine ışınlanın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)