9 Eylül 2013 Pazartesi

Yeni Keşif ve İndirim Haberi | Mamacim. com

Roaccutane tedavisi görenler, aknelerden muzdarip olanlar ve cilt bakımına özen gösteren herkes buraya.

Akne tedavisi esnasında kızarıklıklar, yeni sivilceler, kuruluklar, saç dökülmesi gibi bir sürü sorunla baş etmek ve bir sürü ürün almak zorunda kaldım. Dolayısıyla indirim avcılığı yapıyorum denilebilir.

Yeni keşfettiğim sitelerden birisi Mamacim.com. İsminden de anlaşılabileceği gibi anne ve bebek sağlığı için bir sürü ürün bulunuyor bu sitede. 
Ama asıl beni ilgilendiren yanı dermokozmetik ürünlerdeki süper indirimleri. 

Örneğin; tek başına 45 TL olan Bioderma Sebium Gel, bu sitede yanında yüz yıkama jeliyle birlikte bu fiyata satılıyor (yağlı ciltler için birebir).

Bundan başka Avene' in akneye yatkın ciltler için serisi Avene Clean AC' nin 3 ürünü 85 TL. Normalde bu fiyata tek ürün satıldığı bile oluyor. 
Setin içerisinde yüz yıkama jeli, nemlendirici ve dudak koruyucu var.

DDF, Dermalogica  ürünleri de indirimli ve 3 al 2 öde gibi fırsatlar var.  Cilt bakım ürünlerinde olduğu gibi saç bakım ürünlerinde de geniş bir ürün yelpazesi var. Klorane, Babe, Phyto, John Frieda istek listeme eklendi bile.

Bebeği olanlar ya da bebek bekleyenler de online alışverişin güzelliklerinden faydalanabilir. Anne-bebek grubunda en çok ürün çeşitliliğine sahip olan sitelerden birisi Mamacim.com. Besin takviyeleri ve ağız diş bakımı ürünleri de mevcut.

Kargo ücreti 2 TL. 90 TL üzeri kargo ücretsiz.



Ben de ihtiyaçlarıma yönelik olarak yukarda bahsettiğim Avene ve Bioderma ürünlerinden aldım. Cildi yağlı ya da akneye yatkın olanlar bu linklere bir göz atsın. Fiyatlar çok avantajlı.




Sizler de fırsatlardan yararlanmak  ve Mamacim.com' u incelemek isterseniz tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)