30 Haziran 2013 Pazar

Otacı saç bakım ürünleri | Otacı Argan yağlı şampuan | Otacı argan yağı | Otacı saç bakım serumu

Takip edenler bilir; blogumda saç dökülmesi ve saç bakımı için bir çok ürün önerim var. (Örneğin şurdaşurda,şurda ve şurda ) Yıllardır dökülen, cansız saçlara sahip olduğum için onlarca şampuan, bitkisel yağ, vitamin takviyesi kullandım.

Denemediğim markalardan birisi olan Otacı' nın saç bakım ürünleri geçenlerde evime misafir oldu. 

Otacı ismine hepimiz aşinayız. 
Bitkisel ürünler içeren bu markaya genellikle aktarlarda rastlardım ben, ürün yelpazelerinin genişlemesiyle online olarak da kolayca ulaşılabilir olmuşlar. Saç bakım ürünleri (özellikle argan yağlı ve sarımsaklı olanlar), masaj yağları, çocuklar için özel ürünler ve ayak bakım ürünleri oldukça dikkat çekici.











Tester dolu bu dosya içinden argan yağlı olanlar en çok merak ettiklerim. Galiba siz de merak ettiniz :)

Otacı argan yağlı şampuan sülfat, silikon,paraben  içermeyen ve hayvanlar üzerinde test edilmeden geliştirilen tam da aradığımız gibi bir ürün. 
Fiyatı da çok uygun 20 TL civarı.Kargo ücretsiz.
Yıpranmış, kırılmış, ısıdan ve boyadan zarar gören saçlara öneriliyor. Eğer saçlarınız zor taranıyorsa ek olarak Argan bakım maskesini de kullabilirsiniz. Serinin yine argan yağlı saç bakım serumu ve argan saç bakım yağı da var. 

Tatil  yıpranmış saçlarıma uyguladığım kadarıyla saç bakım serumunun yumuşaklık verdiğini ve saçlarımın daha parlak gözüktüğünü söyleyebilirim.

Tabi şampuan ve bakım ürünleri hakkında kesin konuşmak için uzun vadeli kullanımlar şart. 

Otacı' nın ürünlerini incelemek ve online olarak almak isterseniz tıklayın. Alışverişlerde kargo ücreti yok ve bu şahane bir şey.

Argan yağlı ürünler ya da diğerleri hakkında sorularınız varsa müşteri temsilcisine iletebilirim. Postun altına yazabilirsiniz.

Sizin kullandığınız Otacı ürünü var mı, hangilerini tavsiye edersiniz?


Hepsiburada.com alışverişim | Modern kitaplık | Çalışma odası dekorasyonu

Online alışveriş gerçekten bir hastalık. Hele bu hastalığın rahatlığına ve sunduğu imkanlara alışanlar için daha tutkulu bi durum.

Hepsiburada.com yıllardır online alışverişlerimde güvenle kullandığım sitelerden biri. Şimdiye kadar bu siteyle hiç bir problem yaşamadım, bu sebeple özellikle teknoloji ya da dekorasyon konusunda bir ihtiyacım varsa ilk olarak buraya bakarım. Dönem dönem o kadar güzel indirimler oluyor ki almamak için kendimi zor tutuyorum. Her ay illa ki gözüme kestirdiğim bir şey oluyor. Eski hesaplarıma baktım da kitap, mutfak robotu, mp3, telefon daha neler neler almışım  ben bu siteden :)


İşte temmuz ayında  yaptığım alışverişler. Bir ay içinde 2 kere sipariş vermem çılgınlığımı yeterince ifade ediyordur sizlere sanırım.  



Resimde gördüğünüz Decortie kitaplık
 geçen seneden beri hayallerimi süslüyordu ama elim gitmemişti.  tıklayın siz de bakın :)

Hepsiburada.com' da 100 TL indirim olduğunu görünce hiç affetmedim, hemen aldım. Şimdi çalışma odamın en güzel yerini süslüyor. Bundan başka ikinci hattım için aldığım Samsung telefonu da güzel bir indirimde yakalamıştım.

Trendyol, markafoni gibi yine çokca kullandığım sitelerin aksine burdan verdiğim siparişler 2-3 gün içinde elimde oluyor. Ee daha nolsun, biri beni durdurana kadar bu çılgınlığa devam :)

Not: Eski tarihli yazımı kitaplık önerisi hakkında mail atanlar için yeniden yayınlıyorum. Sevgiler:)


24 Haziran 2013 Pazartesi

İkea alışverişim | Çeyiz alışverişim 2

Selamlar.
Haftalardır bloga yazı girmiyorum, beni aramayan sormayan herkese teşekkürler.
Yazmasam da oluyor yani :)
Yine de belki okuyan olur diye İkea alışverişimi paylaşayım (sitemkar blogger 1-2 :)

Hem de sık sık uğradığım İkea' yı görmek isteyenlerin merakı giderilsin.

İkea kesinlikle bağımlılık yaratan, özellikle evlilik hazırlığında olanlar için cennet gibi bir yer. Ev dekorasyonu için gerekli olan milyonlarca şeyi bulabilirsiniz. Yalnız büyük parça eşya aldığınızda nakliye ve montaj hizmetleri can sıkabiliyor.











Bunlar da benim aldıklarım;
İkea Smycka yapay orkide
İkea' nın meşhur saksısı makyaj malzemelerim için:)
İkea Rotera Fener
İkea Emmie Söt nevresim takımı
ve bir sürü ıvır zıvır :)







Bunlar ihtiyaçlarımın küçük bir bölümü. Bu hafta içinde yine çeyizimdeki bir sürü eksiği İkea' dan tamamlamayı düşünüyorum.
İsteyen, sorusu olan olursa paylaşabilirim.

Sevgiler :)