30 Mart 2014 Pazar

Revigen saç dökülmesine karşı şampuan

Revigen saç bakımı konusunda başarılı markalardan birisi. Saç dökülmelerine karşı canlandırıcı şampuan 2. kutusunu kullandığım güzel bir ürün.
En önemli özelliklerinden birisi SLS içermemesi. Benim gibi SLS içeren şampuanlara alerjisi olanlar, saç derisinde kepeklenme ve kaşıntı problemi olanlar için önemli bir özellik. Sırf bunun için bile saç dökülmesi problemi olanlara tavsiye edebilirim.
Bundan başka içinde Vitamin B5, B3, soya yağı ve biotin var.Başta biotin olmak üzere saç gelişimi konusunda önemli faktörler bunlar. Prospektüsünde okuduğuma göre içindeki yeşil çay ve bitkisel özler saç köklerine zarar veren serbest radikallere karşı antioksidan görevi görüyor. Antikepek özelliği de var.


Mevsimsel ya da aşırı kimyasal işlemler nedeniyle saç dökülme probleminiz varsa Revigen şampuandan memnun kalacağınızı düşünüyorum. Ancak hormonal ya da stres kaynaklı dökülmeniz varsa öncelikle tıbbi destek almanız gerekiyor. Bu durumda hiç bir şampuan sizin için mucizeler yaratmayacaktır. Yıkamadan sonra verdiği yumuşaklık hissi ve dolgunluğu seviyorum. Saçlarım çok ince telli olmasına rağmen elektiriklenmeyi azaltıyor ve daha dolgun bir görünüm sağlıyor.

Şampuan kozmofarmasötik bir şampuan, bu yüzden;
*saç dökülme sorunu olanlar,
*ince ve cansız saç teline sahip olanlar,
*saç kırıkları, çatallaşma olanlar,
*boya, perma gibi uygulamaları sık yaptıranlar,
*saç derisinde kaşıntı, kepek problemi olanlara tavsiye ediliyor.



Saç bakım ürünlerinden memnuniyet ve saç kaybı nedenleri kişiden kişiye değişir ama Revigen şampuanı bir çok kişinin seveceğini düşünüyorum. Başta dediğim gibi sırf SLS olmaması ve B vitaminleri, yeşil çay içermesi nedeniyle bile güvenle kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)