23 Nisan 2014 Çarşamba

Jane Iredale Puregloss Lipgloss

Jane Iredale akne tedavim sırasında tanıştığım bir marka. Doktorum yağ içeren pudra ve fondöten kullanmamı yasakladığı içeren Jane Iredale mineral pudrası cilt bakım rutinime girmişti. Kendisi halen her gün kullandığım, hem hafifliği hem renk tonu ile takıntılı olduğum bir üründür.


Jane Iredale' nin yeni kullanmaya başladığım bir diğer ürünü ise bitkisel yağlarla zenginleştirilmiş glossu Puregloss. Dudaklarım çok kurudur, rujlar çok hazzettiğim makyaj malzemeleri değildir. Daha ziyade nemlendirici özelliği olan balmları ve glossları severim. 
İçinde üzüm çekirdeği, yeşil çay ve nar özleri olan Puregloss dudaklarımla iyi anlaşan bir ürün. Sıradışı,sevimli bir ambalajı var. 



Bitkisel yağ içerdiğine bakmayın, sürdükten sonra yapışkanlık hissi bırakmıyor. Dudaktaki kusurları kapatıyor, renk verme ve nemlendirme özelliği ise çok iyi. İçerisindeki nane ve zencefil özleri dolgunluk kazandırmaya yarıyor.


Renk seçeneği diğer mineral makyaj markalarına göre çok daha fazla. Bendeki rengi Cosmo. Merak edenler için diğer renk seçeneklerini de eklemek istedim.


Biliyorsunuz dudaklar ve çevresi kan dolaşımının ve damarlanmanın en yoğun olduğu bölgelerden birisi. Kullandığımız zararlı içerikleri olan rujlar diğer makyaj malzemelerine nazaran daha hızlı kana karışıyor, belki de toksik etki yaratıyor. Bu sebeple Puregloss' un kimyasallar olmadan dudakları besleyip parlatması sevilmesi için en büyük neden.

Ürünü Jane Iredale satan eczaneler ve online sitelerde bulabilirsiniz.
Herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarım :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)