10 Haziran 2014 Salı

Farklı takı modelleri Zet'de

Özgün tasarımcıların buluşma noktası Zet, kolye, küpe, bileklik gibi birbirinden farklı takı modelleriyle bayanların kalbini çalıyor. 560 dükkanı ve 30,110 ürünüyle Türkiye'nin en büyük tasarımcı pazaryeri olan Zet’de benzersiz seçenekler takı tutkunlarını bekliyor.
Farklı tasarım ürünlerini tek bir çatı altında toplayan Zet, orijinal ve yaratıcı parçalarla göz dolduruyor.


 Değerli taşlardan oluşan özel tasarım kolyeler, el boyama yüzükler, polimer kilden yapılan tatlılı küpeler, legodan broşlar ilgi çeken ürünler arasında yer alıyor.

Altınla modern detayların buluştuğu filli bileklik modelleri zarif ve aynı zamanda sevimli bir tasarım olarak dikkat çekiyor. İnce çizgilere sahip, uyumlu renklerden oluşan boncuklu kolyeler ise sadeliğin de çekici olabileceğini gösteriyor.


İpek kurdele ve boncukların bir araya gelerek tasarlandığı kolyeler sade bir giyim tarzına sahip olanlara hitap ediyor. Kurdelelerin boncuklarla değişik bir ahenk yakaladığı bu özel tasarım zarif görünümüyle de büyük beğeni kazanıyor.


Sınırlı sayıda ürünleri ile öne çıkan Zet, her geçen gün eklenen yeni dükkanları ve cazip kampanyalarıyla alışveriş tutkunlarını cezbediyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)