17 Haziran 2014 Salı

Purnem Sarı Kantaron ve Zeytinyaglı El Kremi

Ellerimiz vücudumuzun estetik yapılamayan ve yaşımızı direkt olarak belli eden yerleridir.
Buna rağmen kışın dönemler hariç bakımını ihmal ederiz.
İçeriği zararlı el kremleri ya da düzenli bakım yapılmaması ilerleyen yaşlarda kırışklıklara ve koyu kahve lekeler oluşmasına neden olabilir.

Peki hem fiyatı uygun hem içeriği doğal bir krem var mı?

 Purnem El Kremi masum&naturel içeriği ile bize özel üretilen ürünlerden birisi. Pürnem; genel olarak vücudun pH dengesiyle uyumlu, her türlü toksik, kimyasal, petrol artıklarından arınmış doğaya ve cildimize saygılı ürünlere sahip. Markaya dair ürünleri araştırdığımda temiz içeriğin uygun fiyatlarla buluşması beni heyecanlandırdı ve tüm ürünleri denemek istedim.

Pürnem el kremi saf zeytinyağı, sarı kantaron yağı içeriyor. Zeytinyağı besleyip yumuşatıyor, sarı kantaronun yara iyileştirici etkisi var. Paraben, PEG, silikon, parfüm içermiyor.
Krem kıvamlı yapıda olmasına rağmen çabuk emiliyor ve parlak, yumuşak bir his bırakıyor. Nemlendirici etkisinin kalıcılığı gayet güzel, zeytinyağı içermesine rağmen yağlı- yapışkan bir his bıraktığın düşünmeyin.

Ambalajı çok sevimli, kavanoz değil kapaklı olması hijyenik kullanım sağlıyor. Ortak kullanım için ideal.Sarı kantaron eskiden yara iyileştirmede kullanılan bir bitkiymiş. Elimdeki küçük yaralara iyi gelecek mi merak ediyorum.

Pürnem' e ait tüm ürünlere NM Kozmetik'in web sitesinden ulaşabilirsiniz. Merak ettikleriniz olursa iletişim bölümünden sorularınıza yanıt alacağınızdan eminim.

#sihirlimaviyleannelergünü

2 yorum:

arwen dedi ki...

blogunu takibe aldım bende takibe beklerim sevgiler :)

Kelebek Etkisi dedi ki...

bende çok merak ediyorum pürnem ürünlerini bayağı övülüyor online satın alabilirmiyiz acaba

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)