12 Haziran 2014 Perşembe

Sessizliği ve ekonomik olusuyla öne çıkan inverter klimalar

A enerji sınıfı klimalara göre % 50’ye yakın oranda enerji tasarrufu sağlayan inverter klimalar, sessiz çalışma özelliği ve sunduğu avantajlar ile yazın bunaltıcı sıcaklarında benzersiz bir konfor sunuyor. 

Dc inverter teknolojisine sahip inverter klimalar, şık tasarımıyla olduğu kadar gelişmiş teknik özellikleriyle de dikkat çekiyor. Ortamdaki ısıtma/soğutma ihtiyacına göre kompresör hızını kontrol etme olanağı sunan bu klimalar gerçekten çok başarılı.
İnverter klimalar, standart klimalardan farklı olarak istenen ortam sıcaklığına ulaştığında kompresör hızını ihtiyaca göre arttırıp azalttığından enerji kaybı yaşatmıyor. Böylece A enerji sınıfı klimalara göre %44 oranında enerji tasarrufu sağlanmış oluyor. Ayrıca DC inverter teknolojisi sayesinde konvansiyonel klimalara göre ortamı %50 daha kısa sürede istenen sıcaklığa getiriyor.
Güçlü ısıtma performansıyla dikkat çeken inverter klimalar,  -15 derecede bile devamlı ısıtma sağlayarak, çok düşük sıcaklıklarda bile ısıtma işlemini sürdürebiliyor.
İnverter klimaların önemli özelliklerinden biri de oldukça düşük sesle çalışması. 26 Dba  iç ünite ses seviyesi ile normal klimalara göre çok daha sessiz olan bu klimalar, dinlendirici ve sakin bir ortam oluşmasını sağlıyor.
Arzu edilen ortam sıcaklığına kısa sürede ulaşıp sıcaklığı sabit tutan Inverter klimalar, kullanıcılara uzun süreli bir konfor yaşatıyor. Kullandıkları R410A gazı sayesinde çevreye karşı duyarlı olan bu tip klimalar, akıllı çalışma sistemi ile ortamdaki sıcaklık değişikliklerini kolayca algılayarak buna göre ısıtma-soğutma konumlarını otomatik olarak ayarlıyor. Böylece ortamın sıcaklığı ayarlanan değerde kalıyor.

İnverter klimaları standart klimalardan ayıran bir özellik de, ortamın çok çabuk ve kolay bir şekilde soğumasını sağlayan Jet Cool fonksiyonu. Uzaktan kumandada yer alan bir tuşla çalışan Jet Cool özelliğini seçtiğinizde, çalışma süresi, ortam sıcaklığı ve fan hızı gibi ayarlamalar yapmanıza gerek kalmadan makine 30 dakika boyunca 18 °C’de çalışıyor.
Jet Heat özelliği ise klimanın en yüksek fan hızıyla, 30 derece sıcaklıkta 1 saat boyunca çalışmasını sağlıyor. Ancak klimanın ortama üfleyeceği hava sıcaklığı iç/dış ortam hava koşullarına ve klimanın kapasitesine bağlı olarak değişiklik gösterebiliyor.
Hayatınızı kolaylaştıran akıllı çözümler sunan inverter klimalar, bioaktif karbon filtre, enerji tasarrufu modu, uzaktan kumanda, korozyonu önleyen Gold FinTM kaplı dış ünite, 24 saat çoklu programlama, uyku modu, sağlıklı nem alma fonksiyonu, yıkanabilir antibakteriyel hava filtresi gibi pek çok özelliğe daha sahip. Bunun yanı sıra otomatik sıcaklık kontrolü, dört yönlü otomatik hava yönlendirme, Chaos Swing özelliği gibi önemli fonksiyonlarıyla da dikkat çekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)