15 Mart 2015 Pazar

BEBAK | ROSE Gül özlü nemlendirici seri

Yıllar geçti Bebak kalitesinden bir şey kaybetmeden ailesine yeni ürünler kattı. Acı badem özlü ürünleri yıllardır kullanıyoruz. Yeni olansa Bebak' ın gül özlü ROSE serisi.
Seride gül özleri ve yağları içeren nemlendirici kremler ve sütler var. Haliyle tüm seri buram buram gül kokuyor.



Rose Gül özlü nemlendirici süt, Bebak' a özgü pembe bir şişede yer alıyor. Yoğun, kıvamlı bir yapısı var. Emilimi kolay ve tüm cilt tipleri için uygun. Özellikle soğuk ve kuru havalarda cildimizin üst tabakasını korunmak, uzun süren nemlendirme ve yaşlılıkla savaş anlamına geliyor. Nemlendirici süt gül yağı sayesinde; sürüldüğü anda çevresel faktörlere karşı koruma sağlıyor.

*Dirsek, diz kapağı, topuklar gibi yoğun nemlendirme isteyen bölgelere uygulayabilirsiniz. Hafif bir masajla, beslenme ve tazelenme etkisinin artırılması öneriliyor. 

Rose Gül özlü nemlendirici krem ise pembe bir kavanozda yer alıyor. Yine seriye özel davetkar bir gül kokusu var. Nemlendirici süte benzer olarak gül özü ve yağı içeriyor ancak daha akıcı ve yumuşak bir yapıya sahip. Özellikle duştan sonra tüm vücudu nemlendirmek için ideal. İçerdiği bileşenler cildi koruyup, yenilenmesini sağlıyor ve elastikiyet kazandırıyor.

ROSE serisi şu anda maalesef sınırlı sayıda yerde bulunuyor. Sık sık Watsons, Rossmann raflarını kontrol etmenizi öneririm. Ya da n11.com' dan ürünleri alabilirsiniz. Bu kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerin en kısa zamanda tüm kozmetikçilerde yer almasını diliyorum.
İyi pazarlar :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)