4 Mayıs 2015 Pazartesi

Caudalie Vinoperfect masque peeling enzymatique || Leke giderici maske

Sivilcelerden kalan koyu ve kırmızı lekeler tıpta post-inflamatuar hiperpigmentasyon (PIH) olarak adlandırılıyor. Sorunun çözümüne biraz gerçekçi ve bilimsel olarak yaklaşmak gerekirse tedavide AHA, vitamin C, retionidler ve Vitamin B5, glikolik ya da laktik asit içeren ürünler öneriliyor. İzlere yönelik ürünler aldığınızda bu içeriklerden bir ya da birkaçının olmasına dikkat etmemiz gerekiyor. Bu etken maddelere göre kullandığım ve başarılı bulduğum maske ise Caudalie Vinoperfect Masque peeling enzymatique.



Caudalie ürünlerini kullanan yabancı blogların en sevdiği ürünlerden birisi. Tüm cilt tiplerine uygun bu maske ciltte 10 dk. bekletildiği zaman yeni bir cilt etkisi sağlıyor. Az miktarda ürün tüm yüze yetiyor. Biraz iddialı ama kimyasal peeling ya da dermoabrazyon gibi derin soyucu işlemlere alternatif olarak gösteriliyor. Paraben, sülfat, triklosan, petrol türevler içermiyor. Papaya özü, Vitamin B5 ve glikolik asit içeriyor. Ayrıca üzümden elde edilen ve C vitaminine göre 62 defa aktif olan patentli Viniferine ışıltı parlaklık sağlıyor.



Nasıl etki ediyor?
Maske kremsi yapıda. Hızlı etki edip ciltte nazik bir soyma etkisine, gözenekleri sıkılaştırma, sebumu azaltma, cildin üst tabakasını 10 dk. yenileme özelliğine sahip.


Haftada 2 kez kullanıyorum. Etkisini ilk kullanımda farkedebileceğiniz nadir ürünlerden. Beyaz cildimde sırıtan kırmızı lekelere kimyasal ve derin peelingler uygulamaya korktuğumdan, daha nazik ürünleri cilt bakım rutinime ekledim.
Cildim gözenek temizleyici kil maskelerinde genellikle sivilce ya da kızarıklıkla yanıt verir.  Hassas cildimde yan etki oluşturmayan bu maskeyi, verdiği homojen ve berrak görüntüyü seviyorum. Bu tarz ürünleri bir kere kullanmak yerine haftalık rutine eklemek daha doğru olacaktır.
Bu ürünü  portakalrengi.com' dan 89,25 TL' e alabilirsiniz.

6 yorum:

Güzellik Meselesi dedi ki...

Harika bir ürüne benziyor lekelerden muzdaribim umarım faydasını görürüm bü ürünü tanıttığınız için teşekkür ederim :)

buraliolmayan dedi ki...

Gunes lekelerindeki etkisini merak ettim ben de. Bitirdikten sonraki yorumlarinizi merakla bekleyecegim.
Sevgilerimle

audrey dedi ki...

kesinlikle denemem lazım ürün sonunda yapacağın yorumu bekliyorum..

Beauty beybi dedi ki...

merhaba anlattığınıza göre baya iyi bir ürün çünkü sivilce lekeleri gerçekten zor geçiyor.. bloğunu takibe aldımm bende beklerim
Beautybeybi.bogspot.com.tr

Unknown dedi ki...

Bu ürün anlatımınıza göre muhteşem görünüyor. Yeni cilt etkisi harika bir sonuç!... Çok sevdim şimdiden ya... :)

guncelgiris dedi ki...

great bro tnk u so much https://tempobetgiris.linkbox.agency

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)