24 Şubat 2016 Çarşamba

Yaglı ve akneli ciltler için DDF ürünleri | portakalrengi.com

DDF cilt bakım ürünleri, fiyatı nedeniyle çok kişinin kullanmadığı bir marka. Akne tedavim sırasında kaliteli cilt bakım ürünlerinin etkisine inanarak DDF' nin birkaç ürününü kullanmış ve memnun kalmıştım. Markayı online olarak sunan adreslere baktığımda portakalrengi.com' da %15 indirim ve ücretsiz kargo fırsatı olduğunu gördüm.



Bence çok fazla cilt bakım ürününe sahip olmasak bile kaliteli bir temizleyici ve nemlendirici cilt bakım rutinimizde olmalı.
Cildi tahriş etmeyen ama yağ salgısını ve makyajı güzelce temizleyen sevdiğim bir temizleyici; DDF Sensitive Skin Cleansing Temizleyici Jeli. Temizleyicinin yapısının nazik olması ve cildin kendi koruyucu bariyerlerine zarar vermemesi önemli.Aksi takdirde cilt kendini onarmaya çalışarak daha fazla sebum ve akne üretmeye ya da hassaslaşmaya başlıyor. Bu sebeple hem yağlı ciltlere özel üretilmiş hem de hassas yapılı bir ürün olarak kullanılmaya değer. Ayrıca gözenekleri sıkılıştırma, nem tutma ve yatıştırma özellikleri var. Kargo ücretsiz fiyatı 111,75 TL.

Nemlendirici olarak ise; yağlı ve akneli ciltlerin ihtiyacı olan DDF Weightless Defens Oil-free yağsız nemlendiriciyi önerebilirim. Yağlı ciltlerin nemlendiriciye ihtiyacı olmadığı düşünülmemeli, tam tersine ciltte akneye ve parlamaya neden olan sebum salgısını azaltmak için dengeleyici ürünler kullanmalılar. DDF' nin bu yağsız nemlendiricisi oldukça hafif ve 8 saatlik nemlendirme sağlıyor. Ürünün bir diğer özelliği ise içinde SPF 45 güneş koruması barındırması. Genellikle çok yağlı yapıda olan güneş kremlerini kullanmaya gerek kalmadan bu ürün ile nemlendirme, yeni akne oluşumunu azaltma ve güneş koruması etkileri sağlanabilir.
Fiyatı portakalrengi.com' da %15 indirimli olarak 220,50 TL.
*
Bunun dışında akne sorununuz daha baskınsa ve tedavi edici bir ürün istiyorsanız, DDF Acne Control Treatment Gece Bakım Kremi' ni kullanabilirsiniz. Bu ürün içeriğindeki salisilik asit ve bitkisel özlerle var olan akneleri sabaha kadar yatıştırıp, kurutuyor, ayrıca nemlendirme sağlıyor. Günde 2 defa kullanıldığında akne sorununa çözüm bulan oldukça fazla kişi olduğunu okudum. Fiyatı 141,75 TL.

Cilt bakımı hakkında diğer önerileri ise Portakal Rengi Blog' dan okuyabilirsiniz. Ayrıca cildinize uygun olan ürünleri seçmekte zorlanıyorsanız Ankara' da bir eczane olan portakalrengi.com' a tlf ile ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)